Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Adatvédelem

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Jelen tájékoztató a MASZK – Magyarországi Alternatív Színházi Központ, Színházi Szaktevékenységeket Támogató Egyesület (továbbiakban: MASZK Egyesület) adatkezelési és adatvédelmi elveit rögzíti.

1. Az adatkezelő adatai:

Név: MASZK – Magyarországi Alternatív Színházi Központ, Színházi Szaktevékenységeket Támogató Egyesület (rövid név: MASZK Egyesület)
Székhely: 6726 Szeged, Kockaház utca 4. 2/6.
Telefon: 30/9959229
Nyilvántartási szám: 06-02-0000618
Előadó-művészeti nyilvántartási szám: ESZ/114
Adószám: 19084963-2-06
E-mail: maszk@maszk.hu

Panaszkezelés helye és elérhetőségei: a MASZK Egyesület Megálló Közösségi Háza, 6723 Szeged, Budapesti krt. 23. hétfőtől csütörtökig 12.00 és 18.00 között, 30/9959229, maszk@maszk.hu

2. Az adatkezelés célja:

A MASZK Egyesület kizárólag olyan személyes adatot kezel, mely szolgáltatásai nyújtásához szükséges.

3. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

4. Az adatkezelés időtartama:

Adatkezelő az érintett adatait addig kezeli, amíg az érintett a hozzájárulását vissza nem vonja. Érintett ezt megteheti az Adatkezelő online hírleveleiben megtalálható leiratkozási lehetőségen, illetve a maszk@maszk.hu e-mail címen. A leiratkozás időpontjától érintett nem kap további tájékoztatást.

5. Az adatok megismerésére jogosult adatkezelők személye:

A MASZK Egyesület a személyes adatok kezelésére harmadik fél közreműködését igénybe veheti, azzal a feltétellel, ha a harmadik fél adatkezelési és adatvédelmi gyakorlata megfelel a törvényi előírásoknak.
A MASZK Egyesület programjaira történő internetes jegyvásárlás során a személyes adatok (név, telefonszám, e-mailcím, lakcím) megadása szükséges. Adatfeldolgozó: TIXA Hungary Kft. (5600 Békéscsaba, Dobozi út 58., adószám: 24813064-2-04, cégjegyzékszám: 04-09-012827)

A MASZK Egyesület az online hírlevelére feliratkozók adatait a www.mailchimp.com oldalon (adatkezelő: The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA) tárolja és kezeli. Az adatkezelés időtartama: az adatkezeléshez történő hozzájárulás visszavonásáig. A MASZK Egyesület a hírlevelek tekintetében felhasználóitól nevet és e-mailcímet kér, utóbbi a szolgáltatás nyújtásához feltétlenül szükséges.

6. Adatok megtekintése, módosítása, törlése, hordozása:

Érintett bármikor visszavonhatja hozzájárulását az 4. pontban jelzett módon, felvilágosítást kérhet személyes adatainak kezeléséről, továbbá kérheti adatainak helyesbítését vagy törlését, korlátozhatja azok kezelését, illetve tiltakozhat az adatkezelés ellen, valamint kérheti azok átadását a maszk@maszk.hu email címre küldött megkeresés útján. Érintett jogosult az általa az adatkezelő rendelkezésére bocsátott adatait megkapni, jogosult azokat más adatkezelőhöz továbbítani, valamint kérheti az adatok közvetlen továbbítását a másik adatkezelőhöz – ha ez technikailag megvalósítható. Jogairól részletes tájékoztatást a maszk@maszk.hu címre küldött tájékoztatást kérő levele útján kaphat.

7. Jogérvényesítési lehetőség:

Amennyiben érintett úgy érzi, hogy személyes adatainak kezelése ellentétes az Adatvédelmi Rendelet előírásaival, panaszt tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11., +36-1-391-1400, ugyfelszolgalat@naih.hu).

8. További tájékoztatás:

A MASZK Egyesület a www.maszk.hu weboldalon ún. cookie-kat vagy sütiket használ a felhasználói élmény javítása és az anonim látogatottságmérés érdekében.

-------------------------------------

Szerzői jogok

A MASZK Egyesület weboldalának (www.maszk.hu) felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép a MASZK Egyesület és a művek előállítóinak tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.

A MASZK Egyesület weboldalának főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulás nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.maszk.hu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006