Rómeó és Fólia könyvklub – Adam Silvera: Mindketten meghalnak a végén

438087476_418701294259260_5968716174096739196_n

A könyvklub következő alkalmának választott regénye nem más mint… *DOBPERGÉS*
Adam Silvera: Mindketten meghalnak a végén
Leírás:
ADAM ​SILVERA gyönyörűen szívszaggató regénye fiatalok százezreit érintette meg. A TikTokon több mint 74 millió bejegyzés szól erről a könyvről, valamint a The New York Times sikerlistáján is bérelt helye van.
„Mi, a Végső Barát Zrt. csapata, borzasztóan sajnáljuk, hogy elveszítünk. Őszinte részvétünk mindazoknak, akik szerettek, és azoknak, akik már sosem ismerhetnek meg téged. Reméljük, ma értékes, új barátra lelsz, és vele töltöd végső óráidat.”
Szeptember 5-én, kicsivel éjfél után a Halál-Hírek felhívja Mateo Torrezt és Rufus Emeteriót. Rossz hírei vannak számukra: még aznap meghalnak. Mateo és Rufus nem ismerik egymást, és más-más okokból ugyan, de mindketten szeretnének egy új barátot találni a Végnapjukon. A jó hír: erre is létezik egy alkalmazás, a neve: Végső Barát. Rufus és Mateo ennek segítségével akarnak találkozni, hogy együtt még egy utolsó, nagyszerű kalandban legyen részük – egyetlen nap alatt akarnak leélni egy egész életet. (moly.hu)
Gyere el, mondd el véleményed, gondolataid és észrevételeid a könyvvel kapcsolatban, ajánlj további alkotásokat, amikről szívesen beszélgetnél a tagokkal, érezd jól magad velünk! Olvasni soha nem lehet túl sokat
Helyszín: Megálló Közösségi Ház (Budapesti krt. 23.)
Időpont: 2024. június 3., hétfő 18:30
A klubra szabadon hozható enni és innivaló, akár a közösbe is.
Gyertek, olvassunk, beszélgessünk!
Szeretnél friss, ropogós popcornt rágcsálni a filmklubok alatt? Szeretnél több fajta teából, kekszből, innivalóból válogatni egy-egy társas délután során? Szívesen beszélgetnél szakemberekkel és tapasztalati előadókkal egy-egy fontos téma kapcsán? Érdekel az LMBT+ irodalom, de nehezen jutsz fóliázatlanul jó könyvekhez? Segítsd munkánkat egyszeri vagy akár rendszeres adományoddal, hogy színesebb és minőségibb programokat tudjunk szervezni és kínálni a helyi LMBT+ embereknek és barátainknak!
Adományodat ide küldheted:
Partiscum Egyesület
Számlaszám: 11735012-21447037
Vagy akár a helyszínen is adományozhatsz a kihelyezett ládába. Segítségedet hálásan köszönjük!