Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Bejelentkezés

 

 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Sorvezető tavasz - véleményeznek a diákok

Arra kértük a Sorvezető programjainkon részt vevő diákokat, hogy segítsék munkánkat egy rövid kérdőív kitöltésével.
És lehetőséget adtunk arra is, hogy  ha van kedvük, néhány mondatban írják le tapasztalataikat - hiszen ez a programsorozat mindannyiunk számára új, mindannyian együtt tanuljuk, hogyan kellene, lehetne ezt jobban csinálni.

A kérdőívek kitöltése természetesen önkéntes és anonim volt. Sajnos kevesebben éltek a lehetőséggel, mint reméltük - de a programsorozat egyik célja éppen az, hogy az efféle önkifejezésben, visszajelzésben is egyre bátrabbak, összefogottabbak legyenek a diákok. Hiszen ez tanáraiknak is megkönnyíti a közös munkát, és a diákoknak is segítségére lehet, ha fejlődnek a kommunikáció területén – és nem csak az érettségin…

Néhány megjegyzés, kritikai, tapasztalat a tavaszi előadásokkal kapcsolatban a diákok tollából:

Fehér Ferenc: Tao te
„Tetszett, mert ezt az előadást is látva megtapasztaltam, hogy tánccal is rengeteg érzelmet ki lehet fejezni. Nagyon dinamikus és érdeklődést felkeltő volt a táncuk.”

Független Színház: Tollfosztás
„Tetszett, mert a kisebbséget ez az előadás és az utána lévő beszélgetés alapján jobban megismerhettem. Különböző történeteket mondtak el a szereplők, így még érdekesebb volt, főleg akkor, amikor az előadás végén kiderült, hogy egy szereplő kivételével az összes végig „halott” volt.”

„Véleményem az előadásról összességében pozitív, a szereplők nagyszerűek voltak, ill. maga a mű témája is tetszett, de nagyon egyoldalú megközelítése a történteknek és néhol pontatlan és lázító…”

„Tetszett a szereplők színpadi jelenléte miatt.”

Szavakat fúvok - Dunai Tamás önálló estje
„Még sosem éltem át felolvasó estet dszaxofon kísérettel. Az előadó pedig lelkesen adta elő a műsort, szóval pozitív élményként éltem meg.”

„Tetszett, mert egy híres színésztől kérdezhettem. Helyenként nem nyerte el az előadás a tetszésemt, mert élettapasztalataim kevesek voltak a felolvasott versek pontos megértéséhez.”

„Tetszett Dunai Tamás egyénisége és az esten szereplő művek válogatása miatt.”

Az előadásokat követő beszélgetésről:
„Hasznos volt, bár még elég bátortalannak éreztem magam, hogy kérdéseket tegyek fel. De mivel vezette egy férfi, ez megkönnyítette a helyzetet.”

„Hasznos volt, mert megtudhattam, hogy egy ilyen rövidnek tűnő koreográfia (Tao Te) is milyen sok gyakorlásba kerül. Megtudhattam, hogy egy profi művész semmilyen esetre sem mutatja ki a közönség felé, akár a keze vérzését és annak fájdalmát sem.”

Nagyon köszönjük mindazoknak, akik megtiszteltek minket, és megosztották velünk véleményüket!

Továbbra is élhet ezzel a lehetőséggel bárki, hiszen az egyes előadásokkal kapcsolatban a véleményeteket közvetlenül is megoszthatjátok bárkivel, az egyes előadásokra kattintva. Az ezzel kapcsolatos alapvető tudnivalókat megtaláljátok a Sorvezető hírek menüjében.

 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006