Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Díjeső

Az Urbi et Orbi a kritikusok és újságírók kerekasztalának Sterija-díját kapta mint Legjobb Előadás, Béres Márta pedig a Dara Darinka Čalenić Alapítvány Legjobb Fiatal Színésznőnek járó díját vehette át.


Gratulálunk!


Az újvidéki Sterija Játékokra Vladimir Kopicl író, színikritikus 32 előadást megnézve választotta ki a produkciót, mely a 4 előadást felsorakoztató külföldi szerzők kategóriájában versengett a május 26. és június 4. között megrendezett seregszemlén.


Az Urbi et orbi az NKA BESZT-tagok számára kiírt meghívásos pályázata támogatásával a MASZK Egyesület menedzsmentjében készült, a produkció létrehozását támogatta a Tartományi Oktatási és Kulturális Titkárság, együttműködő partnerünk volt a budapesti Flórián Műhely - Mozgóház Alapítvány.

A produkció magyarországi ősbemutatója 2007. május 29-én volt Szegeden, a Régi Zsinagógában, ahol ezidáig további 3 alkalommal láthatta többek között a THEALTER nemzetközi színházi fesztivál közönsége.
Az előadást a Kosztolányi Dezső Színház 2007. október 13-án mutatta be, azóta nem csak a szabadkai közönség, de a budapestiek is számos alkalommal láthatták.

szereplők: Béres Márta, Erdély Andrea, Mészáros Árpád, Mikes Imre Elek
jelmez: mindenki abban alszik, amiben akar
műszaki felelős: Úri Attila
hangtechnika: Gál Attila
rendező: Urbán András
fotó: Molnár Edvard

Az előadás legközelebb a POSZT versenyprogramjában látható, a Pécsi Nemzeti Színház Kamaratermében, 2007. július 07-én szombaton, 17.00 és 21.30 órakor.

 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006