Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Vázlat a Szentivánéji álomhoz

A La Pushkin Színház a Szegeden jól ismert, Németországban élő orosz művész, Oleg Zsukovszkij rendezésében új produkcióra készül: fiatal cseh, lengyel és magyar színészek közös alkotása lesz az a Shakespeare-adaptáció, amely világpremierjének Szeged ad otthont 2007-ben, a THEALTER fesztiválon.


A projekt elkészítésében koprodukciós partnerként vesznek részt a BESZT tagjai: a Flórián Műhely, a MASZK Egyesület és a Szkéné Színház.


A Flórián Műhelyben már javában zajló próbafolyamatot követően a Szkénében szeptember 1-jén és 2-án 20.00 órától, a szegedi Régi Zsinagógában szeptember 4-én, 20.30 órától láthatja a közönség a készülő előadás önmagában is érdekes és teljes, a rendező sajátos látás módját megmutató vázlatát.


„Ajkamon ezzel az ízzel ébredek, nevetek, pislogok, s lám, a farok nem esett le, mint valami törülköző, és a szárnyak sem, mint a függöny, bár a nyelv, melyet az öltözőajtó mögött beszélnek, először hallhatatlan, de azért érthető. Csak ez az ajtó… Nem emlékszem, hogy kijöttem-e rajta vagy pedig bementem? …
Az álom struktúrája: dráma, balett, néma opera.” (Oleg Zsukovszkij)


 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006