Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Indul tavaszi programsorozatunk!

Május 12-én indul tavaszi programsorozatunk: közönségünket két színházi előadással, egy tripla koncerttel és egy születésnapi találkozóval várjuk a Régi Zsinagógába, valamint egy monodrámával az IH Rendezvényközpontba!

A Grand Café szervezésében három zenekar - a pozvakowski, a black particles és a Lucy Dreamin' - lép fel a Régi Zsinagógában május 12-én este.
Május 16-án a KV Társulat és a Láthatáron Csoport Kiállok magamért című előadását hozzuk el, május 19-én - a Régi Zsinagóga felavatásának 180. évfordulóján - pedig kivételesen az épület története és a közös történetünk áll majd a középpontban.
Május 21-én Grecsó Krisztián Vera című regényének adaptációját láthatják a szegediek az IH-ban, majd május 25-én a Láthatáron Csoport Kenyértörés - krónika a görög-perzsa háborúkból című előadása zárja tavaszi programsorozatunkat ismét a Régi Zsinagógában.
A Régi Zsinagóga programjaira online a Tixán lehet jegyet venni, offline pedig a helyszínen programkezdés előtt 1 órával, a szabad jegyek függvényében. Kedvezményes jegy csak a helyszínen vásárolható, a diák- ill. pedagógusigazolvány felmutatásával!
A Vera című előadásra elővételben online az IH honlapján lehet jegyet venni, offline az IH-ban nyitvatartási időben. Kedvezményes jegy itt is csak offline, személyesen vásárolható a diákigazolvány felmutatásával!


 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006