Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Indul őszi programsorozatunk a Régi Zsinagógában

Szeptember 16-án indul őszi programsorozatunk a Régi Zsinagógában! Október végéig lesz színház, tánc és irodalom: visszahozunk néhány figyelemre méltó előadást, bepótolunk 2 olyan produkciót, ami a THEALTER-en maradt el, és persze mutatunk izgalmas, új dolgokat is.

Nyitóprogramként az FAQ Színház Meseország nem mindenkié c. freak show-ját hozzuk el ismét: ha lemaradtál volna róla a THEALTER-en, most semmiképp se hagyd ki!
Szeptember 27-én 19 órakor az egyedi stílusú, Lábán Rudolf- és Hevesi Sándor-díjas táncos-koreográfus, Fehér Ferenc lesz a vendégünk Imágó c. táncszólójával, majd másnap, szeptember 28-án 19 órakor a Freeszfe Egyesület Dybbuk c. kabbalista játékát láthatod nálunk.

Az októberünk nagyon gazdag lesz: a Tünet Együttes elhozza Nothing personal c. új mozgásszínházi előadását, az Andaxínház a Bukowski-versekből összeállított - és élőzenével kísért - Az én cellám c. estjét, a Másik Produkció Az óceánjáróval zenés hajóútra visz majd minket, a kecskeméti Ciróka Bábszínház pedig Orwell Állatfarmjának aktualitását vizsgálja.
Bepótoljuk a THEALTER-en elmaradt Sziget c. résztvevő színházi előadást, ami a Káva Kulturális Műhely és a MU Színház együttműködésében született és korlátozott nézőszámmal megy majd, valamint a Stúdió K Színház Heilbronni Katicáját Hegymegi Máté rendezésében.
Mindemellett visszahozzuk a Tér12 Kulturális Egyesület Nélküled c. monodrámáját, ami nagy sikert aratott a fesztiválon, és a hasonlóan népszerű Rebelliseket is a most már Apertúra név alatt működő volt k2 Színháztól. Sőt, egy friss Apertúra és KV Társulat koprodukcióval zárjuk a hónapot: október 25-én, a budapesti bemutató másnapján láthatod majd a Felhőkakukkvárat.


A programokat folyamatosan tesszük fel honlapunkra és facebook-oldalunkra. A jegyárainkat továbbra is alacsonyan tartjuk, a legtöbb programunkra 1500 Ft lesz a belépő, a diákjegy csak 1000 Ft, a pedagógusok pedig ingyen látogathatják ezeket az előadásokat!
Elővételben továbbra is a Tixán tudsz online jegyet venni, offline jegyvásárlásra az előadások kezdete előtt 1 órával a Régi Zsinagóga pénztárában lesz mód, a szabad jegyek függvényében.
Fontos, hogy online csak teljes árú jegy vásárolható, kedvezményes jegyet venni a Régi Zsinagóga pénztárában, a diák- ill. pedagógusigazolvány felmutatásával lehet.

 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006