Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Indul tavaszi programsorozatunk

Május 3-án indul tavaszi programsorozatunk a Régi Zsinagógában a Budapesti Fesztiválzenekar kamaraformációjának új Zsinagógakoncertjével.
Május 5-én Gyabronka Józsefet lehet látni majd a színpadon a Dante: Pokol c. darabban, az Orlai Produkciós Iroda és a Katona József Színház koprodukciójában.
Fontos számunkra, hogy a tehetséges színházcsináló fiatalok, társulatok munkáit is bemutassuk, így - a THEALTER fesztiválon már többször fellépő - FAQ Színház két új előadása is látható lesz a Régi Zsinagógában: május 20-án a Meseország nem mindenkié c. freak show, május 30-án pedig a Gyakran ismételt kérdések c. interjúszínházi előadás.
Május 26-án érkezik az Átrium és a Mentőcsónak Egység közös produkciója, a Háy János kultikus regénye alapján készült A bogyósgyümölcskertész fia, amiben egy pályakezdő színész mutatkozik be.
Június 8-án a TÁP Színház és Egyesületünk új koprodukciós előadása, a Vid napja zárja majd a tavaszi programsorozatot.

Az egyes előadások JEGYÁRAIT a programoknál találjátok. Minden programunkon diákigazolvánnyal kedvezményes jegy vásárolható, pedagógusoknak pedig pedagógusigazolvánnyal a belépés tavaszi programjainkra ingyenes!

JEGYVÁSÁRLÁS: online a https://tixa.hu/maszk oldalon!
A helyszínen jegyvásárlás előadáskezdés előtt 1 órával, a szabad jegyek függvényében lehetséges.

Online csak teljes árú jegy vásárolható, kedvezményes jegyet venni az előadás kezdete előtt egy órával lehet a Régi Zsinagóga pénztárában, a diák- ill. a pedagógusigazolvány felmutatásával.

Programjainkat, híreinket a közösségi médiában a facebookon a Régi Zsinagóga és a THEALTER oldalainkon, Instagramon pedig szintén a THEALTER-oldalunkon tudjátok követni!Fotó: Dante: Pokol - Horváth Judit

 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006