Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

MACI-találkozó a Megállóban

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, MACI-társat és leendő MACI-társat az első Csongrád megyei MACI-találkozóra, melyet 2015. szeptember 25-én pénteken 12 órától rendezünk meg az Egyesületünk által fenntartott Megálló közösségi házban.

Az első Csongrád megyei MACI-találkozót az Állampolgári Részvétel Hetére (ÁRH) időzítjük, ezzel kapcsolódunk a rendezvénysorozathoz, melynek egyik idei fókuszpontja a „Civilimidzs“.

A kezdeményezés célja, hogy a „MACI-brummogások (események)“ ne csak Budapestre korlátozódjanak – hiszen az ország lakosságának 80%-a a fővároson kívül lakik, számos civil szervezet működik vidéken, s közülük sokan csatlakoztak a MACI-kampányhoz.

Ezzel az összejövetellel azt is elősegítjük, hogy a MACI-kampány még inkább betölthesse feladatát, és hogy a civil szervezetek egyre inkább ismertté, láthatóvá váljanak az állampolgárok számára.

Részletes programterv:

12:00-13.00 – érkezés, technikai egyeztetés (a Megálló helyi tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, ingyenes parkolási lehetőség is van. A Közösségi Ház akadálymentesített.)

13:00 – Mi a MACI? Kik vagyunk mi? - a Csongrád megyei MACI-tagok bemutatkozása egymásnak és az állampolgároknak (sajtónyilvános esemény, amelyre minden érdeklődő állampolgárt is szeretettel várunk )

15:00-18:00: Hogyan tovább MACI? Hogyan tovább Macik? Mit kapunk és mit adhatunk? – zárt körű szakmai beszélgetés a csatlakozott szervezetek tapasztalatairól, a csatlakozni kívánók terveiről

Nagyon örülnénk, ha a vendégeink lennétek és részt vennétek ezen az első megyei MACI-találkozón! Kapcsolódjatok be, legyetek aktívak, BRUMMMMOGJUNK EGYÜTT!!!
Ismerjük meg, segítsük egymást és alakítsuk együtt a MACI-t!

További információ: Rostás Viktória / rostas.viki@maszk.hu / +36 30 697 2004 

Az Állampolgári Részvétel Hetéhez kapcsolódik a Megálló szeptember 24-i Grand Café Kertmozi vetítése is, ezen az érdeklődők a Phoenix bár című új német filmet nézhetik meg.

 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006