Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

"Add el magad" - Munkaerő-piaci érvényesülést segítő programok

„ADD EL MAGAD” – A MUNKAERŐPIACI ÉRVÉNYESÜLÉST SEGÍTŐ PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSA

TÁMOP 2.6.2-12/1-2013-0015

A TÁMOP-2.6.2-12/1 konstrukció célja a munkaerő-piaci szolgáltatásokat nyújtó szervezetek fejlesztése, a szolgáltatói kapacitások megerősítése volt. A támogatás a szervezetek belső kapacitásainak erősítésével, a szervezeti kultúra fejlesztésével az érintett szervezetek által nyújtott szolgáltatások minőségének javítását, a változó társadalmi és gazdasági feltételekhez való igazodását, szakmai innovációs képességének megerősödését szolgálja. A fejlesztés eredményeképpen a civil szervezeteknek nagyobb esélye lesz a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat által működtetett munkaerő-piaci szolgáltatások rendszerébe való bekapcsolódásra és/vagy az innovatív foglalkoztatási kezdeményezések kidolgozására, megvalósítására. A munkaerő-piaci szolgáltatásokhoz kapcsolódó minőségirányítási rendszer alkalmazására történő felkészüléssel biztosítható, hogy az ország egész területén azonos színvonalú szolgáltatásokat kapjanak az álláskeresők.

A MASZK EGYESÜLET sikeresen pályázott a Társadalmi Megújulás Operatív Program „Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése – konvergencia régiók” című, könnyített elbírálású pályázatán.

Az elnyert támogatási összeg: 7.960.920 Ft
A projekt futamideje: 2013.03.01-2014.04.30.

A TÁMOP-2.6.2-12/1-2013-0015 azonosító számú, „Add el magad”- A munkaerőpiaci érvényesülést segítő programok megvalósítása” című program az Európai Szociális Alap, az Európai Regionális Fejlesztési Alap 100%-os támogatásával valósult meg.
A projekt célja: olyan szolgáltatások kialakítása és fenntartása, amely segíti szervezeti humánerőforrás-kapacitásaink, meglévő kapcsolataink jobb kihasználását, elősegítik a munkaerő-piaci szereplők foglalkoztatásának javulását, illetve lehetővé teszik a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat által működtetett munkaerő-piaci szolgáltatások rendszerébe való bekapcsolódásunkat.

Tervezett munkaerő-piaci szolgáltatások:
•    Munkavállalói készségek, képességek felmérése
•    Munkaerő-piaci mentori szolgáltatás
•    Motivációs csoportfoglalkozás

Célcsoportunk:
•    az aktív korú nem foglalkoztatott, nem tanuló személyek (álláskeresők és inaktívak, akik nem tanulnak)
Célcsoport, amelynek a szolgáltatás különösen ajánlott
•    pályakezdők,
•    3–6 hónapja munkát keresők
•    tartós álláskeresők
•    50 év felettiek,
•    legfeljebb alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezők
•    állami gondozásból/nevelésből kikerülők/kikerültek és utógondozói ellátásban részesülők

A projekt során felmérésre kerültek a szervezeti kapacitások, a humánerőforrás fejlesztése képzéssel valósult meg. A szervezeti hatékonyság növelése érdekében szervezetfejlesztési terv került kidolgozásra, valamint minőségirányítási rendszer bevezetésével felkészült a szervezet a standardizált munkaerő-piaci szolgáltatások bevezetésére. A programhoz kapcsolódóan alapvető irodai eszközök kerültek beszerzésre.

Saját szakembereink mellett a program megvalósításába bevontunk olyan elismert szakembereket, szakértőket is, akik az adott területen jelentős tapasztalattal és kiemelkedő szaktudással rendelkeznek.
Nagyon sok segítséget kaptunk és kapunk az OFA (Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.) Dél-magyarországi Regionális Irodájának munkatársaitól.

2014. április 30.
 
További információ:
E-mail: maszk@maszk.hu
Honlap: www.maszk.hu
Telefon: +3630/636-2307

 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006