Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Zárul a Pass-port projekt

Hamarosan hivatalosan is lezárul a Pass-port címen futó együttműködésünk a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházzal, amelynek során tavaly három, a határ menti lét kérdéseit boncolgató színházi produkció született. Az előadásokban a Kosztolányi Dezső Színház színészei mellett a szabadkai Népszínház szerb színészei, valamint két szegedi színész is szerepel, a rendező Urbán András, a darabokat pedig a Régi Zsinagóga tavaszi és őszi programjában és a THEALTER fesztiválon láthatta a szegedi közönség, Szabadkán pedig a Kosztolányi Dezső Színház tűzte őket műsorra.
A három előadás legközelebb február végén látható Szabadkán, és tervben vannak további hazai és szerbiai vendégszereplések.

Pass-port Subotica/Szabadka - A démonok városa - az előadásról bővebben ittPass-port Segedin/Szeged - avagy maga az ördög - az előadásról bővebben ittPass-port Európa - az előadásról bővebben ittA trilógiát bemutató kiadvány itt tekinthető meg, az előadások létrejöttének folyamatáról pedig dokumentumfilm is készült:A projekt fő támogatója a Magyarország-Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program és az Európai Unió.
 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006