Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Fábián Zsolt Golden Brain-díjas

Idén második alkalommal díjazták a hazai kommunikációs szakma kiemelkedő képességű szakembereit az Egerszalókon megrendezett Reklámkonferencián. A piaci szereplők által jelölteket szakmai zsűri értékelte, összesen nyolc kategóriában adtak át a díjakat..


Ügynökségi vezető kategóriában Fábián Zsolt, a Factory Creative Studio ügyvezetője és kreatív igazgatója nyerte el a Golden Brain-díjat.
 

A jelölést indokolta, hogy a Factoryban dolgozó magyar szakemberek tudását világszerte elismerik, az ügyvezető-kreatív igazgató a fővárosközpontú érdeklődést Szeged felé tudta fordítani, emellett amerikai, finn, angol, német ügyfelek is nagy érdeklődéssel és elégedettséggel látogatják Magyarország legnagyobb vidéki kreatív ügynökségét.

Fábián Zsolt ugyanakkor lokálpatrióta is: az ő segítségével jött létre a szegedi kreatívok munkáit összegyűjtő madeinszeged.hu honlap, és aktív szerepet vállal munkatársaival a Szegedi Reklámhét szervezésében, lebonyolításában.


Fábián Zsolt a MASZK Egyesület alapító tagja, 2000 novemberéig elnöke.
Ugyanebben az évben alapította a Factory Creative Studio Kft.-t, melynek jelenleg is ügyvezetője és kreatív igazgatója. A cég az elmúlt évtizedben a hazai kommunikációs szakma meghatározó szereplője lett - és közben kulturális kötődése is megmaradt, hiszen számos alkotó, intézmény kommunikációját segítik ma is.
A MASZK Egyesület és a Factory együttműködése is töretlen: nyomdai anyagaink készítésében és webes felületeink gondozásában is számítunk a Factory kreatív, jól képzett, rugalmas munkatársaira.

A díjhoz sok szeretettel gratulálunk Fábián Zsoltnak és csapatának!
 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006