Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

THEALTER U21 - nyereményjáték

THEALTER U21
2011. július 20-24
nulladik nap: július 19.

Alig néhány hét választ el bennünket az idei fesztiváltól, melynek műsorán néhány régi ismerős mellett számtalan olyan társulatot, alkotót mutatunk be, akiket korábban még nem láthatott a szegedi közönség.
Szeretnénk jó hírü(n)ket kelteni, segíteni a tájékozódásban - mindezt izgalmas játék keretében.

Az egyes előadásokhoz, alkotókhoz kapcsolódó, nyúlfarknyi kvízek kérdéseivel bárki megbirkózhat - sokszor elég csak a THEALTER fesztivál  vagy a MASZK Egyesület honlapján kutakodni. A megfejtéseket folyamatosan, július 15-én éjfélg várjuk a maszk@maszk.hu címre, a kérdéssorok végén megjelölt tárggyal.
Az egyes előadásokra 2 db, 2 fő részére szóló tiszteletjegyet sorsolunk ki a helyes megfejtők között - ami az alacsony jegyárak ellenére a pénztárca szempontjából is fontos lehet, hiszen a fesztivál 5+1 napján több mint negyven programot kínálunk majd.

Június végén egy hosszabb kérdéssorban a fesztivál múltjára tekintünk vissza. Aki belevág, elég kitartó és figyelmes, és a megadott lehetőségek közül a helyes válaszokat jelöli be, sorsoláson vesz részt, ahol 3 db, 2-2 fő részére szóló, 5 alkalomra érvényes bérletet sorsolunk ki.

A kvízkérdéseket keresd a fesztivál honlapján és a Facebook-on! Érdemes tehát naponta meglátogatni oldalainkat - készüljünk, játsszunk együtt!
 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006