Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

KULT-TÚRA interjúk + videók

A KULT-TÚRA - vidéki művészeti fesztiválok panorámája programjában a THEALTER fesztivált a szegedi Focus Műhely Happy Hour c. előadása (rendező: Benkő Imola Orsolya), valamint Béres Márta, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház színésznőjének új, One Girl Show c. egyszemélyes produkciója (rendező: Urbán András) képiseli majd.
"Azt várom attól, aki a színpadra lép, minden zenésztől és színésztől: teljes átéléssel avatódjék be a pillanatba, hiszen akkor képes a nézőnek is ilyet okozni. Beavatás tematikáját tekintve is: arról szól, hogyan lehetünk képesek – annyiféle nem túl pozitív dolog között - beavatódni saját magunkba azokban a helyzetekben, ahol meg tudjuk csípni a boldogságot. Egy önmagunkban való keresést is jelent."
Interjú Benkő Imola Orsolyával (Budapest Terminal)

"Igazából akármennyire is úgy tűnik, hogy az előadás improvizáció, nagyon erős lábakon álló szerkezetnek kell lennie ahhoz, hogy utána esetlegességek is megtörténhessenek benne. Ahhoz, hogy én egy órán át beszéljek, lenniük kell biztos pontoknak, egy biztos szerkezetnek. Sok gondolkodás és munka van abban, hogy minden ott és úgy legyen, ahol lennie kell. Ez az előadás október óta készül. Nem úgy, hogy azóta próbáltam aktívan a színpadon, hanem hónapokig érlelődött, alakult bennem, akármit csináltam, foglalkoztatott."
Interjú Béres Mártával (Magyar Szó)KULT-TÚRA - vidéki művészeti fesztiválok panorámája
2011. április 29-30.
Bárka Színház, Budapest
www.kult-tura.com
www.facebook.com/kulttura
 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006