Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Sorvezető hírek

Ősszel is tovább folytattuk elsősorban középiskolásoknak indított beavatószínházi programunkat. Ugyan nem minden alakult a terveink szerint, de a visszajelzések a fellépők és a diákok részéről is pozitívak, így igyekszünk a lehetős legtöbbet kihozni a lehetőségeinkből. És végre külön internetes felülete is van a programsorozatnak, ahol minden fontos információt megtalálnak az érdeklődő pedagógusok és diákok - de a legfrissebb híreket itt is egy csokorba gyűjtöttük.

Mostantól közvetlenül is értékelheted a látott produkciót, de kérdezhetsz is. Nem kell mást tenned, csak regisztrálnod (név, e-mail-cím, jelszó), majd a bejelentkezés az Előadások menüben kikeresni azt a produkciót, amivel kapcsolatban mondandód van.
Nincs ellenünkre a kritika és a vita - de felhívjuk a figyelmedet, hogy az ide nem illő tartalmakat utólag moderáljuk! Szóval maradj a témánál, és tartózkodj a személyeskedéstől, a durva, személyiségi jogokat sértő vagy gyűlöletkeltő megjegyzésektől és a politikától plíz. Ilyesmikre bárki képes - mi rád, a te véleményedre vagyunk kíváncsiak! Köszönjük, ha megosztod velünk.

***

Logópályázat és korhatáremelés

Logópályázat
A MASZK Egyesület pályázatot hirdet a Sorvezető beavató színházi programsorozata logójának megtervezésére.
A pályaműveket a Sorvezető programban részt vevő iskolák - a szegedi Deák Ferenc, Tömörkény István, Ságvári Endre, Radnóti Miklós és a Waldorf Gimnázium, valamint a szentesi Horváth Mihály Gimnázium  – diákjai 2010. október 19-éig küldhetik el, e-mailben (tárgyként tüntessétek fel: 'logópályázat').
A legjobbnak ítélt pályamű készítője 5 db belépőjegyet nyer a MASZK Őszi Kollekciójának záró programjára, a Napra különleges, akusztikus lemezbemutató koncertjére, melyet 2010. október 22-én rendezünk meg.

Felemeltük a korhatárt!
2010 októberében egyénileg is csatlakozhatsz a Sorvezető programhoz – akkor is, ha már elmúltál 18 (de még nem vagy több, mint 21), és már kinőttél a középiskolából. Októberben figyelmedbe ajánljuk többek között a Tünet Együttes Priznic, és a Kosztolányi Dezső Színház – Urbán András Társulata The Beach című előadásait.
Nem kell mást tenned, mint magaddal hozni és felmutatni érvényes diákigazolványod – így a Sorvezető programjaira 300 Ft-ért válthatsz jegyet és részt vehetsz az előadásokat követő beszélgetéseken is.  Izgalmas produkciókkal és forró teával várunk!

***

Rád vár a Sorvezető Kreatív!
Legyen az vers, esszé, novella, kritikai elemzés vagy forgatókönyv, rajz, fotó vagy kisfilm - nyitottak vagyunk rád!
Részletek itt. Mutasd magad!
 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006