Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Őszi fesztiválmeghívások

Szeptember 10-én, pénteken, a Bárka Színház vendégeként lépett fel Budapesten, a Józsefvárosi Napok keretében a Kosztolányi Dezső Szznház Urbán András Társulata, így a budapesti nézők is megismerhették legújabb produkciójukat, a Tolnai Ottó művét adaptáló Kisinyovi rózsát.

A Budapesten megtartott XVI. Alternatív Színházi Szemlén 2010. szeptember 13-án láthatta a közönség a The Bech című produkciót. A fesztiválon Urbán András különdíjat kapott társulatvezetői munkájáért.

Szeptember 24-én, a belgrádi 44. BITEF Showcase programjában volt látható a The Beach.

A Figura Stúdió Színház 2010. szeptember 30.–október 3. között harmadik alkalommal rendezi meg Gyergyószentmiklóson a  dance movement theater nemzetközi táncfesztivált. A kétévente szervezett fesztivál célja a tánc, a mozgás és a színház közötti törékeny határvonal keresése, kutatása. A résztvevők az előadásokon, a szakmai fórumokon, a workshopokon e három műfaj közötti átjárhatóságot vizsgálják az emberi test, a látvány és a teatralitás jegyében.
A 4 napos rendezvény alcíme Team-Work, amelyen olyan alkotók vesznek részt, mint Bozsik Yvette, Szabó Réka, Pintér Béla Çaglar Yigitogullari Törökországból és alkotócsapataik, valamint a Figurások.
A fesztivál egyben a Figura Stúdió Színház 20. jubileumi évadának ünnepe is, hisz ez az a fesztivál, amely teljes mértékben kifejezi a Figurás törekvéseket.
A fesztivál programjába meghívást kapott a Kosztolányi Dezső Színház Urbán András Társulata a Brecht – The Hardcore Machine, valamint a franciaországi Kobez.Cmdc az Ékezet (Accent aigu) című, a 2009-es THEALTER Fesztiválon bemutatott, Döbrei Dénes nevéhez fűzódó produkció is.


 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006